Bărbații au pus la cale o schemă prin care realizau consumatorilor de droguri stupefiante, produse medicamentoase cu efect psihotrop. Medicul elibera rețete pe numele unor persoane terțe și procura personal din farmacii stupefiante pe care le transmitea complicelui său pentru realizare.

În procesul de documentare a activității infracționale, ofițerii de investigație au efectuat achiziții de control, fiind procurate pastile Alprazolam și fiole de Tramadol. Polițiștii au depistat și ridicat 83 de pastile Alprazolam, 29 de fiole de Tramadol și rețete pe care erau menționate denumiri de medicamente cu efect psihotrop, anunță Direcția Antidrog ai Inspectoratului Național de Investigații în comun cu procurorii Procuraturii municipiului Chișinău oficiul Râșcani.

Suspecții și-au recunoscut vina și se cercetează în stare de libertate.

Aceștia riscă o pedeapsă de la 7 la 15 ani de închisoare. Aceștia sunt bănuiți de „Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!