Anunțul a fost făcut de ministrul de Externe, Nicu Popescu, după o întrevedere de lucru, care a avut loc la Berlin, Germania, în perioada 15-17 septembrie 2019.

În același timp, Nicu Popescu a abordat cu omologul său german recunoașterea permiselor de conducere, reducerea tarifelor la roaming, precum și subiecte ce țin de facilitarea anumitor aspecte pentru cetățenii moldoveni cu reședința în străinătate, anunță Ministerul Afacerilor Externe.

Potrivit Ministerului de Externe, vizita șefului diplomației moldovenești la Berlin reprezintă o continuare a discuțiilor purtate în luna iulie în cadrul vizitei premierului Maia Sandu. Partea germană a reiterat sprijinul oferit țării noastre în promovarea reformelor inițiate de Guvernul de la Chișinău, în special în domeniul consolidării statului de drept, reformei justiției și luptei împotriva corupției.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!