Potrivit medicului Vasile Sovgur, starea deputatei este de gravitate medie, anunță Publika.md.

Avocatul acesteia spune că deputatei i s-a făcut rău în timpul audierilor şi a fost luată de o ambulanţă chiar de la sediul Procuraturii Anticorupţie. Iar colega sa, deputata Marina Tauber şi-a petrecut noaptea în izolatorul CNA.

Precizăm că luni, 16 septembrie, deputatele Partidului Șor: Marina Tauber și Reghina Apostolova, imunitatea cărora a fost retrasă, au fost reținute de oamenii legii pentru că au părăsit clădirea Parlamentului. Cele două deputate sunt cercetate penal pentru că ar fi fost implicate în frauda bancară. Parlamentara Reghina Apostolova spune că e nevinovată și că nu a luat niciun ban, iar informațiile detaliate se conțin în Raportul Kroll. 

Procurorul general interimar a venit luni, 16 septembrie, în plenul Legislativului cu două cereri de ridicare a imunității parlamentare a Marinei Tauber și Reghinei Apostolova, membre ale fracțiunii Partidului Șor. După examinarea demersului în cadrul ședinței Comisiei juridică, numiri și imunități, decizia a fost aprobată cu votul a 56 de parlamentari.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!