UPDATE: Protestul de la CNA, în susținerea deputatelor Tauber și Apostolova, s-a încheiat. După ce organizatorii protestului au anunțat oamenii să fie atenți la mesajele pe care le primesc, deoarece s-ar putea să revină cu un nou protest în fața CNA, cetățenii au fost îndemnați să se deplaseze la mijloacele de transport doar pe trotuar, evitând provocatorii.

Vedeți aici reportajul video de la protestul din fața CNA.


Aceștia au pancarte pe care este scris „Sandu + Dodon = Dictatura” și „Jos dictatura dodonistă”.


Câțiva manifestanți de la CNA țin în mâini megafoane.


Precizăm că luni, 16 septembrie, deputatele Marina Tauber și Reghina Apostolova, imunitatea cărora a fost retrasă, au fost reținute de oamenii legii pentru că au părăsit clădirea Parlamentului.


Oamenii strigă „Marina, мы с тобой” - (trad. ro. - noi suntem cu tine). 


Cele două deputate sunt cercetate penal pentru că ar fi fost implicate în frauda bancară. 


Procurorul general interimar a venit în plenul Legislativului cu două cereri de ridicare a imunității parlamentare a Marinei Tauber și Reghinei Apostolova, membre ale fracțiunii Partidului Șor. Decizia de ridicare a imunității a fost aprobată cu votul a 56 de parlamentari.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!