Igor Dodon a procedat ca un adevărat terorist care mi-a răpit oamenii. [...] Conform legii, nu aveți voie să atingeți acești oameni. [...] În loc să te lupți cu drumurile, pensiile, salariile mici, te lupți cu femeile”, a spus Ilan Șor într-o înregistrare video publicată pe pagina sa de Facebook.

În continuare, Șor i s-a adresat și Zinaidei Greceanîi. „Aveam un respect pentru dumneavoastră, care acum a dispărut”, a declarat Șor, imputându-i președintei Parlamentului că a permis  ca Reghina Apostolova, fosta sa asistentă, să fie reținută.

„Cetățeanii au votat diferit: pentru o viață mai bună, pentru Rusia, pentru Europa etc. Dar nu au votat pentru ca Igor Dodon să se transforme într-un monstru. Blocul ACUM și Partidului Socialiștilor au crat un monstru în persoana lui Dodon, pe care-l vom câștiga.  Igor Nicolaevici, îți recomand să scrii pe o foaie „Așa nu va fi întotdeauna” și să ți-o pui pe perete acasă și la lucru. Foarte curând situația se va schimba”, a mai spus principalul figurant în raportul Kroll.

La finalul înregistrării, acesta și-a încurajat colegii de partid, îndemnându-i să lupte până la capăt.

Amintim că ieri, 16 septembrie, deputatele Partidului Șor, Marina Tauber și Reghina Apostolova au fost reținute de oamenii legii, după ce parlamentarii au votat ridicarea imunității celor două parlamentare. S-a întâmplat după ce procurorul general interimar, Dumitru Robu, a solicitat în Parlament ridicarea imunității celor două.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!