„Arina nițel a obosit și a luat o decizie pe care și-a asumat-o. Atât vă pot spune. Are dreptul, nimeni nu-i poate interzice. Să ai o altă activitate decât cea de partid e o chestiune normală”, ne-a spus secretarul general al PPDA.

Deputatul nu a vrut să intre în detalii când l-am întrebat despre acuzațiile Arinei Spătaru, precum că ori de câte ori vorbea cu el și cu liderul partidului, Andrei Năstase, despre probleme organizațiilor teritoriale din nordul republicii, era întâmpinată cu atac la persoană și discuții la modul imperativ, și nu cu soluții.

„Acestea sunt chestiuni care ne privesc pe noi. Munca de partid este dificilă, este grea. Trebuie să te implici la maxim. Trebuie să ai responsabilitate și curaj să duci lupta până la capăt. Ea a cedat la jumătate de drum. O privește. Nu e un mare regret”, ne-a mai spus Chiril Moțpan.

Amintim că astăzi, 17 septembrie, deputata fracțiunii PPDA, Arina Spătaru, și-a anunțat demisia din Biroul Politic Permanent al PPDA. Potrivit ei, în perioada iulie-septembrie a anului curent vocea sa în cadrul partidului „nu a fost auzită şi nu a avut nicio valoare”. De asemenea, spune ea, ori de câte ori vorbea cu conducerea de vârf a partidului despre probleme organizațiilor teritoriale din nordul republicii, era întâmpinată nu cu soluții, dar cu „atac la persoană și discuții la modul imperativ”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!