Stephanie Farnan, din Irlanda, a leșinat în momentul în care i s-a declanșat o hemoragie cerebrală, în dimineața de 23 august. A fost găsită inconștientă de către tatăl ei, alarmat că Stephanie nu venise la el la ora stabilită, relatează LadBible.


Foto: Facebook/ Stephanie Farnan

Medicii sosiți să o salveze au văzut un selfie făcut cu doar 14 minute înainte să fie descoperită și și-au dat seama că suferise o hemoragie cerebrală. Prin urmare, i-au administrat de urgentă un medicament anticoagulant, care poate fi administrat doar o perioadă scurtă după declanșarea hemoragiei.

Ulterior, Stephanie a aflat că a fost foarte aproape de un atac cerebral care ar fi ucis-o. Medicii care i-au descoperit fotografia au recunoscut imediat semnele hemoragiei și nu au mai pierdut timp cu alte investigații.

Medicii cred că hemoragia a fost provocată de o reacție la un tratament cu pilule contraceptive.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!