Noua piesă a trupei 7 Klase - „Plec din Chișinău” se pare că face furori chiar și printre candidații la primăria orașului. Codreanu i-a pus alte versuri și s-a filmat cântând-o.

„Uite-o creangă stă să cadă
Spații Verzi nu vor s-o vadă
Gaură în trotuar, 
Exdrupo iar n-are habar
Știi ce am să fac eu? 
Duc listele pe Chișinău!
Știi ce nu voi face eu?
N-am să plec din Chișinău”Codreanu, care candidează independent la primăria Chișinău, a reușit, marți, să adune cele zece mii de semnături pentru susținerea sa în cursa electorală. 

Anterior, Codreanu spunea că este intimidat, la fel ca și cei care și-ar dori să-l susțină în procesul de colectare de semnături. „La Primărie, pe coridoare se strigă să nu îndrăznească să semneze pentru Codreanu”, a menționat acesta în cadrul unei conferințe. Contactat de AGORA, serviciul de presă al Primăriei Chișinău ne-a spus că va veni ulterior cu o reacție, însă nu a mai venit cu precizări.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!