UPDATE 16:19 La Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, are loc examinarea demersului Procuraturii Anticorupție privind aplicarea măsurilor privative de libertate în privința ambelor deputate. 

Știrea inițială:

Informația a fost confirmată pentru AGORA de serviciul de presă al Procuraturii Anticorupție.

Potrivit instituției, demersul procurorilor în privința Marinei Tauber va fi examinat de judecători astăzi la ora 15.

Ora examinării demersului în privința Reghinei Apostolova nu este încă cunoscută, însă acest lucru se va întâmpla cel mai probabil tot astăzi.

Amintim că luni, 16 septembrie, deputatele Partidului Șor, Marina Tauber și Reghina Apostolova au fost reținute de oamenii legii, după ce parlamentarii au votat ridicarea imunității celor două parlamentare. S-a întâmplat după ce procurorul general interimar, Dumitru Robu, a solicitat în Parlament ridicarea imunității celor două. Ulterior, Marina Tauber și Reghina Apostolova au fost reținute pentru 72 de ore.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!