Țîra a fost prezentat de fostul ministru al Apărării, Eugen Sturza. „Așa cum am anunțat anterior, PPEM e într-un amplu proces de reorganizare. Iată de ce participăm la acest scrutin cu o echipă tânără și profesionistă. Alături de mine îl am pe candidatul PPEM, Dumitru Țîra”, a spus Sturza.

Ulterior, și Țîra a ținut o cuvântare. „Mulțumesc echipei PPEM pentru încredere. Am trei mesaje foarte scurte: urez succes celor intrați în competiție. Vreau să îndemn orășenii să zâmbească mai mult pentru că asta e o problemă a orașului și îndemn cetățenii să iasă la vot. Vom avea o campanie extrem de interesantă”, a spus Țîra.

Precizăm că Țîra a fost director general al Publika Media Grour între 2009 și 2013. Ulterior, acesta a fondat grupul Realitatea Media, care include Realitatea TV, realitatea.md; realitatealive.md (rlive.md); golos.md; bani.md; kankan.md; topmedia.md; stireata.md. 

Țîra a fost ales, în 2016, reprezentant al societăţii civile în Consiliul de Integritate al Autorității Naționale de Integritate.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!