*Acest material este sponsorizat

Tichete de masă, abonament la săli de sport și plăți aniversare – câteva dintre beneficiile angajaților Kaufland

Tichete de masă, abonament la săli de sport și plăți aniversare – câteva dintre beneficiile angajaților Kaufland

Kaufland este pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru deschiderea primelor două magazine în Moldova. În acești ani, și mai ales în ultimele luni, fiecare angajat al companiei și-a adus propria contribuție pentru ca în ziua deschiderii totul să fie impecabil. Cumpărătorii se vor bucura de produse proaspete, la cel mai bun raport de calitate/preț și de o atitudine prietenoasă și profesionistă.

Kaufland răsplătește performanța și responsabilitatea angajaților, pentru că în centrul afacerii pe care a dezvoltat-o de-a lungul anilor se află atât clienții, cât și echipa.

Pentru noi, orice angajat este o resursă prețioasă. El este în primul rând sufletul companiei. Succesul, pe care îl avem pe piață, se datorează grijii pe care o purtăm față de oamenii buni, care lucrează în echipa noastră. Așa am ajuns cei mai buni în domeniul retail”, ne spune Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director în cadrul Kaufland.

Salarii atractive și alte beneficii:

Pe lângă salariile atractive, cei care fac parte din marea echipă Kaufland din Republica Moldova se bucură de mai multe beneficii, care îi motivează să crească și să se dezvolte în companie:

●      Asigurare voluntară de sănătate pentru că sănătatea și siguranța angajaților este o prioritate pentru companie.

●      Abonament de sport – Kaufland își încurajează angajații să ducă un mod sănătos de viață și să fie plini de energie.

●      Cursuri gratuite pentru copiii angajaților – pentru că educația și instruirea unei noi generații de oameni buni este o investiție în viitorul nostru, al tuturor. 

●      Plăți aniversare – pentru că la Kaufland se recompensează apartenența neîntreruptă în cadrul companiei. Plățile se acordă conform instrucțiunilor organizatorice stabilite la nivel de Grup Kaufland, plăți aniversare: la 10 ani, la 25 ani și la 40 ani.

●      Pachetul cu daruri de Crăciun – pentru că Moș Crăciun nu uită de oamenii buni și harnici.

●      Suport financiar oferit cu ocazia primei căsătorii10.990 lei brut – Kaufland vrea să-și susțină angajații și să le fie alături atunci când fac un pas important în viață. Ajutorul se oferă doar unuia dintre soți (dacă ambii sunt angajați în cadrul companiei).

●      Suport financiar oferit la nașterea/adopția unui copil  6.850 lei brut compania este gata să contribuie la creșterea micuților angajaților săi. Ajutorul se oferă doar unui părinte (în caz că ambii sunt angajați Kaufland).

●      La adopția unui copil compania oferă în plus o zi liberă suplimentară plătită spre deosebire de ce prevede legea.

●      Pachet Baby complet cu produse pentru noi-născuți pentru că familia angajaților înseamnă și familia Kaufland.

●      Suport financiar la decesul soțului/soției, ori la decesul unei rude de gradul I8 220 lei brut –  Kaufland este alături de angajații săi nu doar în momentele de fericire, dar și în momente grele.

●      Compania oferă 3 zile libere plătite în cazul schimbării locului de muncă în cadrul aceleiași unități, cu schimbarea domiciliului în altă localitate, la cererea angajatorului (concediu plătit) – iar asta pentru că la Kaufland este important ca angajatul să aibă confortul și timpul necesar atunci când trece prin schimbări.

●      Concediu sabatic – zile de odihnă suplimentare la cele standarde pentru ca angajatul să se încarce de energie și forțe noi.

●      Tichete de masă este important ca angajații să ducă un stil de viață sănătos și să se alimenteze corect și la timp. Valoarea tichetului de masă este de 45 de lei – valoarea maximă prevăzută de legislația în vigoare.

●      Spor de transport – dacă angajatul lucrează în turele care sunt în afara programului de transport public, compania îi asigură un spor ca să ajungă acasă în confort și siguranță.

●      2 zile libere plătite pe an pentru acțiuni de voluntariat – pentru că la Kaufland implicarea face diferența.

Aceste cuvinte nu sunt doar promisiuni, dar niște angajamente principiale, pe care compania și le asumă față de orice angajat care își face bine munca.

 

În echipa Kaufland, grija și respectul față de oameni reprezintă motorul care garantează succesul companiei.

Rețeaua de magazine Kaufland, având sediul în Neckarsulm, Germania, este o filială a grupului Schwarz, al patrulea cel mai mare retailer din lume. Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine și mai mult de 150.000 de angajați în șapte țări.

În vara anului 2015, Kaufland a început proiectul de dezvoltare și extindere în Republica Moldova. În planurile de extindere este prevăzută deschiderea a 20 de magazine în întreaga țară și, mai mult, construcția unui centru logistic propriu în decursul următorilor 10 ani. Obiectivul companiei este să aplice cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retailului, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete și de calitate, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale.

În această toamnă se vor deschide primele 2 magazine Kaufland, urmărește pagina oficială Kaufland Moldova pentru a afla toate noutățile companiei!


P.

P.

Vezi și aceste știri
Șoferii de camion antivacciniști din Canada vor să blocheze Ottawa. Elon Musk îi încurajează pe Twitter

Șoferii de camion antivacciniști din Canada vor să blocheze Ottawa. Elon Musk îi încurajează pe Twitter

Regimul de export al deșeurilor din UE în R. Moldova: Precizările Ministerului Mediului

Regimul de export al deșeurilor din UE în R. Moldova: Precizările Ministerului Mediului

Ministerul Sănătății anunță 5.615 de cazuri noi de infectări cu COVID-19. Alte 21 de persoane au pierdut lupta cu boala

Ministerul Sănătății anunță 5.615 de cazuri noi de infectări cu COVID-19. Alte 21 de persoane au pierdut lupta cu boala

Advertoriale
Maib reinventează aplicația mobilă și Internet Bankingul pentru Business Banking

Maib reinventează aplicația mobilă și Internet Bankingul pentru Business Banking

Vasilii Macovei, manager regional Nord: „La Microinvest finanțăm orice idee de dezvoltare” (INTERVIU)

Vasilii Macovei, manager regional Nord: „La Microinvest finanțăm orice idee de dezvoltare” (INTERVIU)

Endava Internship: Avantajele unui stagiu în Automation Testing (VIDEO)

Endava Internship: Avantajele unui stagiu în Automation Testing (VIDEO)

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Copiii știu mai bine: Radiografia succesului (VIDEO)
  Copiii știu mai bine: Radiografia succesului (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Clasa politică, la control (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Ce-și doresc femeile? Ce-și doresc bărbații? (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Pune-un ban deoparte (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Totul despre bani (VIDEO)
Cele mai populare
 • 1
  Ultimă oră! Un m3 de gaze va costa 15,18 lei cu TVA. ANRE a aprobat noul tarif care se va aplica din 1 ianuarie curent. Reacția directorului MoldovaGaz (DOC)
 • 2
  Ungaria anunță că nu va sprijini Ucraina în fața Rusiei. Ce motiv invocă Budapesta
 • 3
  Serghei Lavrov: „Dacă depinde de Rusia, nu va fi război” cu Ucraina. Propunerile Statelor Unite, mai bune decât cele venite de la NATO
 • 4
  Benzina a sărit pragul de 23 de lei. Șoferii, puși în situația între a goli buzunarele sau bacul
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.