*Acest material este sponsorizat

Tichete de masă, abonament la săli de sport și plăți aniversare – câteva dintre beneficiile angajaților Kaufland

Tichete de masă, abonament la săli de sport și plăți aniversare – câteva dintre beneficiile angajaților Kaufland

Kaufland este pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru deschiderea primelor două magazine în Moldova. În acești ani, și mai ales în ultimele luni, fiecare angajat al companiei și-a adus propria contribuție pentru ca în ziua deschiderii totul să fie impecabil. Cumpărătorii se vor bucura de produse proaspete, la cel mai bun raport de calitate/preț și de o atitudine prietenoasă și profesionistă.

Kaufland răsplătește performanța și responsabilitatea angajaților, pentru că în centrul afacerii pe care a dezvoltat-o de-a lungul anilor se află atât clienții, cât și echipa.

Pentru noi, orice angajat este o resursă prețioasă. El este în primul rând sufletul companiei. Succesul, pe care îl avem pe piață, se datorează grijii pe care o purtăm față de oamenii buni, care lucrează în echipa noastră. Așa am ajuns cei mai buni în domeniul retail”, ne spune Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director în cadrul Kaufland.

Salarii atractive și alte beneficii:

Pe lângă salariile atractive, cei care fac parte din marea echipă Kaufland din Republica Moldova se bucură de mai multe beneficii, care îi motivează să crească și să se dezvolte în companie:

●      Asigurare voluntară de sănătate pentru că sănătatea și siguranța angajaților este o prioritate pentru companie.

●      Abonament de sport – Kaufland își încurajează angajații să ducă un mod sănătos de viață și să fie plini de energie.

●      Cursuri gratuite pentru copiii angajaților – pentru că educația și instruirea unei noi generații de oameni buni este o investiție în viitorul nostru, al tuturor. 

●      Plăți aniversare – pentru că la Kaufland se recompensează apartenența neîntreruptă în cadrul companiei. Plățile se acordă conform instrucțiunilor organizatorice stabilite la nivel de Grup Kaufland, plăți aniversare: la 10 ani, la 25 ani și la 40 ani.

●      Pachetul cu daruri de Crăciun – pentru că Moș Crăciun nu uită de oamenii buni și harnici.

●      Suport financiar oferit cu ocazia primei căsătorii10.990 lei brut – Kaufland vrea să-și susțină angajații și să le fie alături atunci când fac un pas important în viață. Ajutorul se oferă doar unuia dintre soți (dacă ambii sunt angajați în cadrul companiei).

●      Suport financiar oferit la nașterea/adopția unui copil  6.850 lei brut compania este gata să contribuie la creșterea micuților angajaților săi. Ajutorul se oferă doar unui părinte (în caz că ambii sunt angajați Kaufland).

●      La adopția unui copil compania oferă în plus o zi liberă suplimentară plătită spre deosebire de ce prevede legea.

●      Pachet Baby complet cu produse pentru noi-născuți pentru că familia angajaților înseamnă și familia Kaufland.

●      Suport financiar la decesul soțului/soției, ori la decesul unei rude de gradul I8 220 lei brut –  Kaufland este alături de angajații săi nu doar în momentele de fericire, dar și în momente grele.

●      Compania oferă 3 zile libere plătite în cazul schimbării locului de muncă în cadrul aceleiași unități, cu schimbarea domiciliului în altă localitate, la cererea angajatorului (concediu plătit) – iar asta pentru că la Kaufland este important ca angajatul să aibă confortul și timpul necesar atunci când trece prin schimbări.

●      Concediu sabatic – zile de odihnă suplimentare la cele standarde pentru ca angajatul să se încarce de energie și forțe noi.

●      Tichete de masă este important ca angajații să ducă un stil de viață sănătos și să se alimenteze corect și la timp. Valoarea tichetului de masă este de 45 de lei – valoarea maximă prevăzută de legislația în vigoare.

●      Spor de transport – dacă angajatul lucrează în turele care sunt în afara programului de transport public, compania îi asigură un spor ca să ajungă acasă în confort și siguranță.

●      2 zile libere plătite pe an pentru acțiuni de voluntariat – pentru că la Kaufland implicarea face diferența.

Aceste cuvinte nu sunt doar promisiuni, dar niște angajamente principiale, pe care compania și le asumă față de orice angajat care își face bine munca.

 

În echipa Kaufland, grija și respectul față de oameni reprezintă motorul care garantează succesul companiei.

Rețeaua de magazine Kaufland, având sediul în Neckarsulm, Germania, este o filială a grupului Schwarz, al patrulea cel mai mare retailer din lume. Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine și mai mult de 150.000 de angajați în șapte țări.

În vara anului 2015, Kaufland a început proiectul de dezvoltare și extindere în Republica Moldova. În planurile de extindere este prevăzută deschiderea a 20 de magazine în întreaga țară și, mai mult, construcția unui centru logistic propriu în decursul următorilor 10 ani. Obiectivul companiei este să aplice cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retailului, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete și de calitate, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale.

În această toamnă se vor deschide primele 2 magazine Kaufland, urmărește pagina oficială Kaufland Moldova pentru a afla toate noutățile companiei!


P.

P.

Vezi și aceste știri
Venituri de peste 11 miliarde de lei, încasate de Serviciul Vamal în primele șapte luni ale acestui an

Venituri de peste 11 miliarde de lei, încasate de Serviciul Vamal în primele șapte luni ale acestui an

COVID-19: „Stare de dezastru” într-un stat din Australia. Deplasările pe timp de noapte, interzise în Melbourne

COVID-19: „Stare de dezastru” într-un stat din Australia. Deplasările pe timp de noapte, interzise în Melbourne

Proprietarii și administratorii piscinelor vor fi verificați. „În aceste condiții, vom putea reveni la această decizie de sistare a activității”

Proprietarii și administratorii piscinelor vor fi verificați. „În aceste condiții, vom putea reveni la această decizie de sistare a activității”

Advertoriale
Valentin Cușcă: Facultatea de Informatică - un destin în istoria Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”

Valentin Cușcă: Facultatea de Informatică - un destin în istoria Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”

BERD şi UE acordă un împrumut de 5 milioane de euro pentru dezvoltarea IMM-urilor către Mobiasbanca-OTP Group

BERD şi UE acordă un împrumut de 5 milioane de euro pentru dezvoltarea IMM-urilor către Mobiasbanca-OTP Group

Î.S. „Poșta Moldovei” amplifică emisiile de mărci poștale

Î.S. „Poșta Moldovei” amplifică emisiile de mărci poștale

DONEAZĂ
Descarcă aplicația AGORA
EMISIUNI
 • Oameni ca tine: Adelina Dodon - femeia care își îndulcește cariera academică cu deserturi cu gust de copilărie (VIDEO, FOTO)
  Oameni ca tine: Adelina Dodon - femeia care își îndulcește cariera academică cu deserturi cu gust de copilărie (VIDEO, FOTO)
 • Sergiu Litra, despre cum să îți crești afacerea pe timp de COVID-19, să produci bere în R. Moldova, termen de valabilitate și furtul miliardului | Nota de Plată
 • Podcastul „Bilet în Parlament”. Un an fără Plahotniuc. Din coordonatorul țării în bau-bau-ul politicii moldovenești (AUDIO)
 • Premierul Ion Chicu vine în studioul AGORA
 • Oameni ca tine: Cristina Romanschi, tânăra a renunțat la o carieră în Olanda, cedând în fața dorului pentru Moldova (VIDEO, FOTO)
ȘTIRI DE PE EA.MD
 • Geegun a împlinit 35 de ani! Cum a sărbătorit cu familia (Foto) 
 • Ești puternică și poți merge mai departe! Lucruri care îți ridică moralul atunci când ai...
Cele mai populare
 • 1
  Maia Sandu anunță un protest în fața Președinției. „Avem o dovadă în plus că Igor Dodon este în fruntea sistemului mafiot”
 • 2
  Hotelul Național ar putea fi demolat. Ceban: „Proprietarul a primit autorizația de demolare a clădirii”
 • 3
  Accident fatal la Călărași: Două persoane au decedat, iar un copil de șase ani a ajuns la spital
 • 4
  Singura frontieră deschisă spre Grecia, blocată de protestatari bulgari
Autentificare