Din imagini se vede cum inspectorii de patrulare motivează oprirea mașinii printr-o presupusă încălcare a regimului de viteză.

Potrivit spuselor lui Denis Ulanov, după ce mașina sa a fost oprită de poliție, Apostolova și Tauber au urcat într-o altă mașină, care de asemenea a fost oprită de oamenii legii, care au blocat benzile de circulație în direcția orașului Orhei. Ulterior, potrivit lui, cele două deputate au urcat în a treia mașină.

În înregistrarea video se mai poate vedea cum Marina Tauber iese dintr-o mașină de culoare albă, încearcă fără succes să oprească un microbuz, apoi se pornește pe jos.

La fața locului s-a aflat și un alt deputat al Partidului Șor, Vadim Fotescu.

Amintim că ieri, 18 septembrie, pe numele Marinei Tauber a fost eliberat un mandat de arestare la domiciliu pe un teremn de 30 de zile. Judecătorii urmează să decidă astăzi dacă dau curs cererii procurorilor în privința arestului la domiciliu a Reghinei Apostolova.

Citește și: Tauber și Apostolova ar fi schimbat mai multe mașini, până a fi reținute. Ulanov: A fost show cu forțe speciale înarmate (VIDEO)

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!