„PPR a apărut pentru a consolida forțele de dreapta, în condițiile în care capitala este controlată de socialiști. Decizia noastră este cât se poate de logică”, a declarat Vlad Țurcanu. Acesta a spus că mizează pe sprijinul cetățenilor cu o viziune românească și europeană.

Vlad Țurcanu a fost, timp de patru ani, consilier și purtătorul de cuvânt a președintelui Nicolae Timofti în perioada 19 aprilie 2012 până la 21 ianuarie 2016. Politicianul este cunoscut pentru activitatea sa în calitate de jurnalist. Țurcanu a fost în trecut membru al Consililului Coordonator al Audiovizualului, iar în 2009 a fost director dezvoltare la programul mass-media al Institutului american IREX, USAID. 

Joi, 19 septembrie este ultima zi când candidații pot depune actele necesare pentru a fi înregistrați în alegerile locale și cele parlamentare noi care vor avea loc pe 20 octombrie.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!