„Aveți o floricică în fotoliul de președinte. Un narcis. Își face publicitate cât stă. Altceva nimic. El nu are de unde să înțeleagă cum e să fii președinte. Lui îi place să fie în vizor. Cu asta se explică multiplele trădări. Noi l-am scos de unde nu era și nu-l știa nimeni”, a declarat Voronin.

În altă ordine de idei, liderul PCRM a subliniat că șefa Cabinetului de Miniștri, Maia Sandu nu ar trebui să aibă încredere în Igor Dodon. Pentru mai multe detalii, Voronin a invitat-o pe Sandu la o discuție privată. 

AGORA amintește că Vladimir Voronin l-a criticat de mai multe ori pe șeful statului. Ultima apostrofare a avut loc chiar săptămâna trecută, când comunistul a vorbit despre activitatea din ultimii trei ani a lui Dodon:

 „Uitați-vă la acești trei ani de președinție ai acestui președinte pe care l-ați ales contrar Constituției. Lui i-au crescut trei bărbii în acești ani”.

 Vladimir Voronin a fost președintele Republicii Moldova în perioada 2001-2009. În prezent este președintele PCRM.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!