„Este un pas important care va facilita procesele de implementare a politicilor în sectorul energetic.L-am înaintat pe Adrian Lupușor pentru că am încredere în cunoștințele sale și pentru că era timpul de a aduce în componența acestui Consiliu un reprezentat care vine din sectorul asociativ”, a scris ministrul într-o postare pe o rețea de socializare.

Potrivit oficialului, Lupușor are studii  în economie și finanțe și responsabilități asumate pe parcursul carierii sale în managementul strategic al organizației și dezvoltarea metodologiilor de cercetare economică și socială.

Adunarea generală extraordinara a acționarilor SA ,,Moldovagaz” a ales azi, prin vot cumulativ, nouă componență a Consiliului de Observatori: Elena Burmistrova, Serghei Kuzneț, Victor Valov, Ghenadie Abașchin, Adrian Lupușor și Călin Negură.

De asemenea, acționarii întreprinderii au votat și pentru încetarea înainte de termen a împuternicirilor unor membri ai Consiliului de Administrație, dar nu au făcut publice numele celor vizați.

Începând cu 2 septembrie, întreprinderea „Moldovagaz” are un nou președinte al Consiliului de Administraţie, Vadim Ceban.
Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!