„Un altfel de motociclism”. Bărbați stilați pe motociclete vor merge pe străzile Chișinăului pentru o cauză nobilă (VIDEO)

„Un altfel de motociclism”. Bărbați stilați pe motociclete vor merge pe străzile Chișinăului pentru o cauză nobilă (VIDEO)

Un eveniment motociclist caritabil va avea loc pe 29 septembrie la Chișinău. Începând cu ora 15.00, Distinguished Gentelmans Ride 2019 (DGR) ca da viață străzilor Capitalei în scopul sensibilizării opiniei publice despre problemele de sănătate la bărbați. Evenimentul motociclist, organizat anual la scară mondială în 102 state și 648 de orașe, strânge fonduri pentru fundația The Movember, care dorește să îmbunătățească viața bărbaților prin cercetările în domeniul cancerului de prostată și a sănătății mintale.

Protagoniștii evenimentului sunt în exclusivitate motocicliști piloți de motociclete clasice, de colecție dar și modificate și custom. Aceștia respectă un dresscode dedicat stilului clasic gentleman (cravată, papion, pantofi, mustață etc.).

...

Publicitate

Potrivit organizatorilor, DGR reprezintă un concurs de eleganță și stil pentru cultura motociclismului, pentru care piloții trebuie sa dea cel mai bun exemplu de comportament în traficul rutier, pe un traseu bine determinat, cu respectarea tuturor regulilor circulației rutiere și siguranței în trafic, cu echipă de medici și mașină de suport tehnic pentru evacuarea motocicletelor în caz de defecțiuni.

...

Fiecare călătorie din cele 648 de orașe este organizată de „gazdele evenimentului” care au obținut o acreditare în prealabil, de la fondatorii DGR și fiecare oraș este limitat la un singur ride (o singura ieșire).

„Fiind un eveniment de nișă, încercam să respectăm maxim regulamentul global referitor la tipul motocicletelor si dresscode, iar cei care nu au în proprietate o astfel de tehnica dar doresc sa se alăture acestei cauze nobile sunt bineveniți să susțină piloții cu donații dedicate sau unui participant sau a evenimentului per general”, spun organizatorii.

...

Donațiile pot fi făcute pe website-ul DGR www.gentlemansride.com, unde sunt și informațiile despre fondurile acumulate pe fiecare oraș în parte, dar și lista participanților. Toate donațiile sunt făcute direct în conturile fundației de binefacere.

În 2018, DGR a reușit sa adune 6.2 milioane de dolari cu un total de 114.000 de piloți înregistrați, iar participanții din Chișinău au acumulat 1246.44 de dolari americani, cu un total de 29 persoane înregistrate.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal