„Noi mergem în fața alegătorilor și cu exemple concrete de primari și consilieri PLDM care au avut până acum o prestație excelentă în exercitarea mandatului lor. În acest sens, avem multe exemple de primării conduse de liberal-democrați, unde lucrurile se mișcă înainte, în pofida tuturor crizelor. Acolo unde există preocuparea de a implementa proiecte de dezvoltare locală, de a accesa fonduri, schimbările în bine sunt vizibile”, a declarat președintele formațiunii, Tudor Deliu.

Lista candidaților PLDM la alegerile locale poate fi consultată aici.

La funcția de primar general al Capitalei, din partea PLDM candidează secretarul general al partidului, Alexandru Fetescu.


Potrivit formațiunii, la eveniment au participat candidații PLDM la funcția de primar și consilieri locali din toate raioanele republicii.

Precizăm că liberal-democrați au candidați și la alegerilor parlamentare din 20 octombrie. Tudor Deliu candidează pe circumscripția nr. 33 - Chișinău-sud. Iurie Bojoncă - circumscripția nr. 50 - la Vest de R. Moldova și Alexei Frunză - circumscripția nr. 48 - Transnistria-sud sunt ceilalți doi candidați ai PLDM la parlamentare.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!