„Este un cântec care se ascultă în prezent prin cluburi, dar cuvintele sunt foarte potrivite și chiar sună foarte bine din partea tineretului”, a explicat candidatul la șefia capitalei, recitând câteva versuri: „Tu ce faci, te-ai schimbat atât de mult, nu mai ești deloc așa cum te-am știut. Când mă uit la tine în ochi, tu ești pierdut. Pentru totdeauna șarmul tău a dispărut. Dar tu nu boci, nu plânge, nu vărsa lacrimi de sânge, timpul nu poate fi dat în spate, iar noi mergem mai departe”.

Dorin Chirtoacă a venit cu o serie de critici. „Cei din blocul ACUM greșesc amarnic, mai ales Năstase. Dincolo de faptul că o lasă pe Maia singură în fața lui Dodon, este un act lipsit de bărbăție. Să lași singură o femeie la Guvern e un act de lașitate”, a spus el.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!