Dintre cei 127 de participanți la sondaj, 54% au ales opțiunea „între 5 și 10 lei”. 33% dintre respondenți sunt gata să dea cel mult 5 lei pentru o călătorie în transport public modern. Doar 13% dintre cei chestionați sunt dispuși să achite între 10 și 20 de lei pentru o călătorie.


Problema transportului public din capitală a fost discutată în cadrul unei noi ediții „ON&OFF the Record”, care a avut loc marți, 17 septembrie.

ON&OFF the Record este organizat de Agora.md în parteneriat cu Youth Association ASIST. Acest eveniment este parte a proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID, UK aid și implementat de Internews in Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!