Clădirea proiectată ECO

Complexul IT este proiectat cu o atenție sporită pentru detalii și standarde de calitate. Au fost luați în considerare mai mulți factori, printre care:  spațiul, nivelul de zgomot, ventilare, lumină naturală și viteză înaltă la internet, ceea ce oferă productivitate și randament maxim rezidenților. Un alt element distinctiv al proiectului este clădirea ECO, proiectată pentru diminuarea energiei și ca rezultat, are un cost de funcționare mult mai redus. 

O comunitate din domeniu

Pe lângă facilitățile materiale, ceea ce face cu adevărat special acest complex de oficii este comunitatea formată. Proiectul adună sub acoperișul său zeci de oameni talentați din industria IT și este gata să găzduiască și alte talente, oferind condiții de muncă de invidiat. Aceasta nu este o simplă clădire de birouri, ci și un punct atractiv pentru turiști și evenimente. 

Programează o vizită

Ca să te convingi de beneficiile oferite, lasă o solicitare pe site-ul proiectului. Urmează să fii contactat de un manager pentru a programa o vizită. Nu rata ocazia de a deveni parte a ecosistemului IT, alătură-te celorlalte companii de succes care activează în incinta Digital Park!

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.