Candidatul PPEM, Dumitru Țîra, s-a lansat în campanie: „Eu știu cum să-i fac să nu mai fure”

Candidatul PPEM, Dumitru Țîra, s-a lansat în campanie: „Eu știu cum să-i fac să nu mai fure”

Drumuri calitative, concepte de stil pentru străzi și cartiere, parcuri îngrijite și locuri de agrement. Sunt doar câteva dintre prerogativele pe care le are candidatul PPEM pentru funcția de primar al capitalei, Dumitru Țîra. În cadrul evenimentului de lansare în campanie, Țîra a declarat că prioritatea sa vor fi oamenii, de aceea va depune tot efortul pentru ca în următorii ani Chișinăul să devină un oraș modern și frumos. 

„N-o să vă mint povestindu-vă cum o să construiesc drumuri sau apeducte. Nu sunt nici drumar și nici inginer. Am studiat jurisprudență și economie. Știu că drumurile trebuie să fie calitative, durabile, cu trotuare, cu piste pentru bicicliști cu marcaj reflectorizant. Cel care construiește trebuie să garanteze pe banii lui lucrarea. Știu cum să-i fac să nu mai fure”, a declarat Țîra.

Candidatul PPEM a precizat că decizia de a candida la Primărie este una foarte importantă. Țîra spune că și-a dat seama că a venit timpul să se implice direct pentru a schimba lucrurile în bine:

Publicitate

„Chișinău este despre oamenii nevorbiți pe care nu-i ascultă nimeni. Oameni frumoși, deosebiți care sunt mereu ignorați. Mie nu-mi pasă de fraze frumoase. Mie îmi pasă de doamna Elena care în fiecare zi este înjosită și trebuie să-și calce în picioare demnitatea când merge cu microbuzul 123 la birou. Îmi pasă de Victor, care este constructor și este nevoit să cârpească drumuri tot din impozitele și taxele noastre. Cârpitul se termină. Trebuie să construim un oraș de care să ne mândrim, un oraș de care să ne bucurăm”.

Dumitru Țîra a avut și un mesaj pentru potențialii săi alegători.

„Haideți să zâmbim cu toții pentru că e gratis. Pentru promisiuni și scuze eu deja am plătit impozite. În această campanie vă invit să le zâmbim ironic candidaților politicieni care se laudă cu merite pentru care noi deja am plătit. Cel mai important să nu uităm să ne zâmbim unii altora pentru că suntem bravo”, a conchis candidatul PPEM.

https://rlive.md/embed/100026.html

Țîra a fost director general al Publika Media Grour între 2009 și 2013. Ulterior, acesta a fondat grupul Realitatea Media, care include Realitatea TV, realitatea.md; realitatealive.md (rlive.md); golos.md; bani.md; kankan.md; topmedia.md; stireata.md.

În 2016, reprezentant al societăţii civile în Consiliul de Integritate al Autorității Naționale de Integritate.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal