„Suntem pe final de mandat, este ultima încercare de a ne mai vedea în încercarea de a face ședință. Pe urmă vom decide cum închidem ședința. Este regretabil ceea ce se întâmplă că socialiștii ne boicotează”, a declarat Cebanu.

 Mai mult, potrivit alesului, din cauza neglijenței consilierilor, Primăria rămâne cu sute de proiecte nevotate:

 „În urma unei asemenea activități defectuoase, primăria este lăsate cu peste 2000 de proiecte vraiște. Proiectele așteaptă să fie trecute prin ședința CMC, dar nu ajung pentru că nu este cvorul. Primăria este lipsită de zeci de milioane de lei”.

Ultima ședință a Consiliului Municipal Chișinău a fost convocată pe 16 ianuarie. Reuniunea nu a avut loc, însă, fiind boicotată de consilierii socialiști. Aleșii spuneau atunci că  ordinea de zi este netransparentă și conține proiecte care vin să favorizeze anumiți agenți economici.

Ultima decizie a Consiliului, publicată pe site-ul oficial al Primăriei, datează încă din luna martie 2018.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!