Kaufland Moldova își deschide primitor ușile pentru toată lumea în cele două magazine din Chișinău (VIDEO)

Kaufland Moldova își deschide primitor ușile pentru toată lumea în cele două magazine din Chișinău (VIDEO)

Descoperiți produsele proaspete, autohtone, de marcă proprie și savurați plăcerea de a face cumpărături la Kaufland. Locuitorii orașului Chișinău își vor putea face cumpărăturile la magazinele Kaufland, situate în sectorul Botanica, pe strada Decebal 99/2 și în sectorul Ciocana, pe strada Mircea cel Bătrân 25/1.

„Suntem astăzi aici, la acest început frumos, datorită ospitalității și deschiderii de care am avut parte în Republica Moldova. Succesul Kaufland se datorează în primul rând atenției pe care o acordăm oamenilor care lucrează alături de noi și sunt sufletul companiei. Deschiderea Magazinelor Kaufland la Chișinău înseamnă pentru piața locală un pas mare de dezvoltare, dorindu-ne să le oferim cumpărătorilor noștri produse proaspete și de calitate”, a declarat la deschidere Marco Hößl, CEO Kaufland Romania & Moldova.

Magazinele prezintă o varietate extraordinară de produse. Cea mai mare vitrină asistată din toate magazinele Kaufland din lume - 48 de metri are la minut produse proaspete!

Publicitate
...

„Începând din 2015 am investit 85 de milioane de euro în dezvoltarea companiei în Republica Moldova. Am investit nu doar în infrastructură, am investit în oamenii buni pe care îi vedeți angajați la Kaufland, în proiecte de responsabilitate socială și în dezvoltarea relației cu producătorii locali, cu furnizorii. Iar ceea ce vedeți astăzi aici este rezultatul muncii acestor ani. Este o investiție la 360, dacă vreți, o investiție în viitorul nostru, al tuturor”, Cristina Aramă, PR Manager Kaufland Moldova.

Cartea de vizită a magazinelor Kaufland, inclusiv în Moldova vor fi fructele și legumele proaspete, în sortiment bogat, livrate zilnic la raft. Peste 3200 de articole din totalul de produse din magazin sunt produse autohtone, deja listate la raft, iar negocierile cu alți producători continuă, după cum anunță reprezentanții Kaufland.

...

„Am reușit să construim într-un timp destul de scurt, într-un an de zile, aproape 8 mii de metri pătrați suprafață de vânzare. De asemenea am adus în oraș circa 800 de locuri de parcare. Inovația cea mai mare este sistemul de climatizare pe care l-am introdus în Moldova, este un lucru nou - este eco-friendly, deci vom putea avea grijă și de mediu, ceea ce contează foarte mult pentru noi”, menționează Ion Cirimpei, manager de proiect construcții Kaufland Moldova.

Magazinul Kaufland Botanica este dotat cu aparat de reciclare TOMRA care va recicla 3 tipuri de plastic. Cel mai neobișnuit GRILL, deschis afară, va fi la dispoziția cumpărătorilor pentru a putea servi instant ceva când vin la cumpărături. Stațiile de încărcare pentru mașinile electrice, de două tipuri sunt disponibile în ambele magazine deschise astăzi la Chișinău.

Kaufland are în plan pentru următorii ani deschiderea a peste 20 de magazine în toată Moldova și investiții de sute de milioane de euro.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal