„Dacă Dodon și PSRM ar avea peste 50% în Parlament, ei ne-ar pune exact în situația Crimeii sau a Donbasului și noi ne-am transforma într-o regiune a Federației Ruse. Însă, să nu uităm că noi suntem puternici. Personal, l-am bătut pe Dodon în 2011, personal am bătut-o pe Greceanîi în 2015. Și la propriu pe Dodon, cu femeile nu mă pun. Cu Dodon, Robu, Morari și Plahotniuc pot să am o discuție bărbătească. La bot până nu o să se vadă, pentru că ei și-au permis să treacă orice linia roșie. Și cu același Năstase, dar cu asta mai târziu”, a declarat Dorin Chirtoacă într-o emisiune de la Vocea Basarabiei TV.

Ulterior, și-a cerut scuze de la directorul liceului „Gheorghe Asachi” din Chișinău, Boris Volosatîi. „Nu m-ați învățat așa ceva la școală”, a menționat liberalul.

„Și rău că nu v-am învățat, pentru că este o scăpare foarte mare a sistemului educațional, vorbim de educația patriotică”, a spus în replică Volosatîi.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!