Potrivit poliției, conflictul s-a iscat în noaptea de sâmbătă spre duminică. La ora 23.30, angajații poliției din Telenești au fost sunați de un bărbat care le-a spus că la magazinul din sat s-a iscat o bătaie, în urma căreia un tânăr a fost înjunghiat în abdomen.

La fața locului, polițiștii au stabilit că doi bărbați, veniți din satul Țibirica la discoteca din s. Crăsnășeni r. Telenești, au început o bătaie cu doi tineri localnici.

Veneticii l-au înjunghiat pe primul tânăr de 19 ani, iar altuia, de aceeași vârstă, i-au aplicat o tăietură pe față. Tânărul înjunghiat a decedat în drum spre spital, iar celălalt tânăr de 19 ani a fost internat la Spitalul Raional Telenești.

Făptașii au fugit de la fața locului, însă ulterior au fost identificați. E vorba de un bărbat de 20 ani și altul de 23 ani, ambii locuitori ai s. Țîbirica r. Călărași, care au fost escortați la Inspectoratul de Poliție Telenești și urmează a fi reținuți.

Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală pe faptul vătămării intenționate grave a integrității corporale, soldate cu decesul persoanei.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!