În urma accidentului, la Spitalul de Urgență s-au adresat 25 de persoane, 15 femei și 10 bărbați, de la 19 la 75 de ani.

„Toți pacienții au fost examinați, 14 persoane au fost externate sub supravegherea medicului, doi au plecat acasă singuri, iar nouă au rămas la spital: șase femei și trei bărbați, cu traumatisme cranio-cerebrale, traume asociate, traume ale aparatul locomotor și altele”, a declarat Curov.

Femeia care se afla la volanul Porsche Cayenne se află în terapie intensivă, după ce a fost operată. „Aceasta are poli-traumatism critic, e supusă tratamentului intensiv ca să putem salva viața doamnei. Suntem rezervați în pronosticuri”, a adăugat Curov.

El a mai menționat cazul unei femei de 51 de ani, internată în reanimare, cu traume grave ale cutiei toracice.

„Celelalte persoane au traume de gravitate medie. Tratamentul lor este gratuit, indiferent dacă au poliță de asigurare sau nu”, a conchis Curov.

Amintim că automobilul Porsche, implicat în accidentul de la Buiucani, care a tamponat din plin un troleibuz, ar fi făcut accident și în 2018. Potrivit unui martor de atunci, care a publicat imaginile pe Facebook, femeia care ar fi cauzat accidentul cu peste un an în urmă se afla atunci în stare de ebrietate. Potrivit lui, tot în stare de ebrietate se afla și bărbatul care o însoțea. Nu se cunoaște dacă este vorba de același bărbat care și-a pierdut viața în accidentul de luni, de la Buiucani.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!