Cum să iei un credit în Moldova fără să ieși din casă

Cum să iei un credit în Moldova fără să ieși din casă

Tot mai multă lume alege companiile de microfinanțare în detrimentul băncilor atunci când au nevoie de credite. Clienții trec printr-un proces mai simplu și beneficiază de condiții mai avantajoase - fapt care generează o creștere a numărului și volumului creditelor acordate la microfinanțare. Cum să faci creditarea și mai disponibilă?!

Pe piața Republicii Moldova a apărut recent un serviciu nou, unic în domeniul companiilor de microfinanțare, care oferă clienților posibilitatea de a deschide complet online o linie de credit pentru o perioadă de 2 ani. Pentru a aplica mergi www.creditprime.md, iar pentru detalii citește mai jos.

Credit fără să ieși din casă

Publicitate

Compania CreditPrime oferă clienților posibilitatea de a efectua toate operațiunile în totalitate online sau la telefon. Deja nu mai este nevoie să ieși din casă sau să te învoiești de la locul de muncă pentru a solicita și primi un credit. Poți depune cererea de credit de acasă, fiind troleibuz sau la o plimbare în parc. Și dacă aceste condiții ar putea fi găsite și la alte companii de creditare, atunci doar la CreditPrime primești un produs nou pentru piața non-bancară din Moldova: linia de credit „VIS” .

Ce este o linie de credit?

Linia de credit îți acordă libertate în utilizarea banilor împrumutați. O aprobi o dată și ai doi ani în care decizi când și ce sumă utilizezi sau când și ce sumă rambursezi.

Poți retrage toată suma din start sau o poți folosi în tranșe - oricum dobânda o plătești doar pentru zilele în care ai folosit banii;

 • Poți rambursa întreaga sumă când ai posibilitatea sau poți face plățile minime lunare - nu vei avea de plătit niciun comision de rambursare anticipată;

 • Poți trage repetat bani, chiar dacă nu ai rambursat linia de credit în întregime.

  Produsul este disponibil 24/7. Poți solicita creditul oricând, chiar și la mijloc de noapte, dacă nu ai somn.

  Până la 25 000 lei, pe doi ani, 0% dobândă pentru clienți noi

  Suma maximă este de 25 de mii de lei, iar termenul de utilizare a liniei este de doi ani. Clienții noi pot beneficia de dobândă 0% pentru prima lună dacă rambursează banii în 30 de zile.

  Odată aprobată, poți folosi linia de credit VIS timp de doi ani, fără să mai fie nevoie de cereri repetate și acte suplimentare. Compania nu lucrează cu intermediari sau brokeri. Garantează confidențialitate absolută și protejează datele personale ale fiecărui client.

  VIS - mai mult decât o linie de credit

  „Ideea din spatele liniei de credit VIS e simplă. Toți avem vise care uneori așteaptă momentul potrivit să le transformăm în realitate, fie că nu dispunem de timp sau de bani, sau contextul necesar. Cu linia de credit VIS dispui de bani în scurt timp, rămâne să înțelegi la ce visezi cu adevărat?

  Linia de credit VIS. Îți transformăm visele în realitate!”, ne asigură reprezentanții CreditPrime.

  P.

  Cele mai populare

  Agora

  AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

  REȚELE SOCIALE

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Twitter
  • Telegram
  • RSS Feed

  APLICAȚIE

  • App Store
  • Google Play
  © 2023 Interact Media SRL
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal