Tinerele din Israel, care au agresat femeia însoțită de copilul său, riscă interdicție de intrare în Republica Moldova

Tinerele din Israel, care au agresat femeia însoțită de copilul său, riscă interdicție de intrare în Republica Moldova

Cele patru tinere originare din Israel, care au bătut o femeie pe o stradă din Chișinău, riscă interdicție de intrare pe teritoriul Republicii Moldova. Poliția anunță că a înaintat un demers către Biroul Migrație și Azil al MAI, privind declararea celor patru femei indezirabile pe teritoriul Republicii Moldova pentru o perioadă de 5 ani.

În urma măsurilor întreprinse de către angajații Biroului Migrație și Azil, persoanele suspecte s-au dovedit a fi patru tinere cu vârsta cuprinsă între 20 și 22 de ani, originare din Israel, cu permis de ședere în scop de studii la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie Nicolae Testimițeanu.

Poliția anunță că la data de 23 septembrie, în jurul orei 15:35, la serviciul unic 112 a fost sesizat precum că pe strada Nicolae Testimițeanu din Chișinău, în stradă, o femeie în vârstă de 33 de ani, a fost agresată de un grup de persoane de origine străină.

Publicitate

Pe 1 octombrie, Inspectoratul de Poliție Centru a pornit o cauză penală pe huliganism în grup, în privința celor patru tinere, iar astăzi, au fost citate pentru audieri, însă nu s-au prezentat pentru recunoașterea și audierea în calitate de bănuite. Fiind verificate la domiciliu, nu au fost depistate, iar la numerele de telefon indicate nu au răspuns.

Potrivit Poliției, se prezumă că tinerele au comis o infracțiune contra securității și ordinii publice, iar în consecință existând motive întemeiate de a considera că acestea au desfășurat și intenţionează să desfăşoare activităţi de natură să pună în pericol ordinea publică.

Amintim că agresiunea a avut loc pe strada Nicolae Testemițanu din Chișinău. O femeie, însoțită de un copil, a fost atacată în stradă de alte patru femei pe care le-ar fi agresat verbal cu câteva clipe înainte. Potrivit Poliției Capitalei, cazul a avut loc în după-amiaza zilei de 23 septembrie. Potrivit Poliției Capitalei, femeia a fost atacată de patru femei de altă etnie după ce, ieșind dintr-un magazin, aceasta le-ar fi agresat verbal cu privire la vestimentația lor. Ulterior, între acestea a început un conflict care a degenerat în bătaie, în urma căreia femeile s-au ales cu traume ușoare.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal