La dezbaterile de la TV8, Țîcu l-a numit pe Chirtoacă „un mucos care nu știa nimic” în 2007, când a acces în funcția de edil. Ulterior, Țîcu a fost rugat să le adreseze întrebări lui Chirtoacă și democratului Vladimir Cebotari, însă deputatul a ales să facă un comentariu.

„Domnul Cebotari și dl Chirtoacă sunt într-o situație identică. Domnul Cebotari e lipsit de imunitate parlamentară și va face față unei instanțe de judecată pe chestiunea aeroportului, iar domnul Chirtoacă are vreo 400 și ceva de dosare și e târât prin toate instanțele. Și apropo, să mulțumiți blocului ACUM că v-a scos din această situație că ați fi umblat și acum ca un câine vagabond prin instanțe”, l-a sfătuit Țîcu pe Chirtoacă. Replica nu a întârziat să apară. „Domnul Țîcu este certat cu logica și cu bunul simț. Chestiunea cu prevalarea de dumnealui a dosarelor penale care mi le-a deschis Plahotniuc îl descalifică. Eu m-am luptat până în ultima clipă să revin la serviciu și am sesizat organismele internaționale”, a spus Chirtoacă. 


Amintim că alegerile locale vor avea loc pe 20 octombrie, iar în cursă sunt înscriși 19 candidați.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!