„Este o minciună faptul că am fost angajat în cadrul Ministerului Apărării. În prezent activez în sectorul privat. Ofer consultanță în domeniul delapidării economice și sustragerilor fizice, pentru o companie internațională”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc pentru AGORA. 

Amintim că anterior ministrul de Interne, Andrei Năstase, declara că ar fi auzit zvonuri precum că ministrul Apărării Pavel Voicu l-ar fi angajat la minister pe Gheorghe Cavcaliuc și alți foști angajați în Poliție. 

Ulterior, informația a fost negată și de Ministerul Apărării. 

Fostul șef adjunct al Poliției Naționale Gheorghe Cavcaliuc și-a anunțat demisia la 15 iunie curent, declarând atunci că „a venit timpul pentru o nouă filă în cariera sa”. Cavcaliuc a fost numit șef adjunct al Inspectoratului General al Poliției în 2014, în perioada 2015 - 2016 asigurând și interimatul funcției de șef al Inspectoratului General al Poliției. Până în 2014 a fost șef al Direcţiei Operațiuni Speciale a Inspectoratului Naţional de Investigaţii. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!