„Clipul a ieșit foarte frumos. Nu ascundem că l-am luat din Ucraina, am și scris asta în postare. Este un clip care unește, nu acuzăm pe nimeni. El unește toți bălțenii în jurul unei singure echipe. Iar faptul că ideea am luat-o de la Zelenski, noi recunoaștem. A fost o campanie frumoasă, Zelenski și-a dorit să scape de oligarhi în Ucraina, iar scopul nostru este să scăpăm de bandiți noștri locali la Bălți”, a declarat Alexandr Nesterovschi.


În total, la fotoliul de primar de Bălți pretind 11 candidați:

Alexandr Nesterovschi (PSRM), Ghenadie Formaniuc (PP Șor), Serghei Rubțov (PCRM), Sergiu Mihailov (PDM), Renato Usatîi (PN), Sergiu Burlacu (PUN), Vladimir Dorojco (Partidul Socialist din Moldova), Boris Marcoci (ACUM), Serghei Pcela (Partidul Legii și Dreptății), Vasile Dobrogeanu (PL), Diana Grosu (Partidul Popular Românesc).

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!