Bardar vine de la Muller?!

Bardar reprezintă un simbol al tradiției care își are începuturile în anul 1929, atunci când un întreprinzător german, pe nume Muller, a pus bazele unei mici distilerii. Acum ea e ceea ce astăzi numim Distileria Bardar.

Dintr-o mică distilerie cu un potențial mare, a fost pusă în funcțiune o întreprindere în care căldura soarelui, vița-de-vie bogată și îngrijită, lemnul de stejar secular, dar și măiestria angajaților, au creat o armonie absolută pentru producerea divinurilor de calitate. În prezent, Distileria Bardar se află în TOP 3 producători de divinuri din Republica Moldova.

Esența vine din stejar

Ingredientele divinului nu s-au schimbat de la fondare. Buchetul vine de la strugurii, care sunt dați de natură, culeși și selectați cu dedicație. Esența vine de la stejar, care crește în Codrii seculari ai Moldovei. Complexitatea vine de la răbdare, care este una din virtuțile omenești ce presupune timp. 

„Doar struguri, stejar și răbdare”. Acestea sunt ingredientele necesare pentru fabricarea Divinului Bardar, un distilat de vin exclusivist și autentic!

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.