„Nu l-am văzut de foarte mult timp pe dl Țuțu, cred că mai mult de un an. Ceea ce pot să vă spun este că toate întrebările trebuie să i le adresați lui. Noi nu am fost prieteni și apropiați ca să știu care au fost averile”, a declarat Monica Babuc.

„Nu știam despre averile lui, nu au decât să se lămurească ei între ei. Nu am dus legături cu dl Țuțu, fiindcă nu am fost în mandatul cela cu el deputat”, a spus Vasile Bîtca.

„Cât este de veridică informația, nu mă pot exprima. Nu cred că este unicul dl Țuțu care are mașini sau averi în Republica Moldova”, a menționat Nicolae Ciubuc.

„Cred că niciun coleg din fracțiunea PDM nu s-a îmbogățit ilicit în perioada guvernării și chiar până la guvernare. Sunt declarații depuse din 2014, care au fost verificate de nenumărate ori. Să se expună organele competente”, a spus Eugeniu Nichiforciuc.

Amintim că, pe lângă îmbogățirea ilicită, Constantin Țuțu este cercetat și într-un dosar deschis pentru trafic de influență.

Împreună cu ex-președintele PDM, Vlad Plahotniuc, Constantin Țuțu figurează într-un dosar deschis în Rusia. Cei doi sunt acuzați pe 28 de cazuri de contrabandă și trafic de droguri în proporții deosebit de mari

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!