Fii oaspetele evenimentului şi descoperă la sărbătoare cele mai bune vinuri produse în Moldova de cei mai talentaţi vinificatori ai ţării. Mai mult ca atât, ia cardul bancar Mastercard de la Moldova Agroindbank la eveniment şi bucură-te de cumpărături comode, rapide şi mai avantajoase, întrucât achitările cu Mastercard vor fi însoţite de cadouri garantate la Roata Norocului şi de reduceri.

Urmează condiţiile promoţiei:

  • cumpără la eveniment produse şi achită-le utilizând cardul Mastercard de la Moldova Agroindbank;
  • prezintă cecul în sumă minimă de 300 lei într-o singură tranzacţie la standul Mastercard;
  • învârte Roata Norocului şi primeşte un cadou garantat;
  • în plus, prezentând cecul primeşti garantat un voucher în stilul cardului MAIB – Mastercard, care va oferi o reducere în valoare de 50 de lei pentru următoarea cumpărătură pe teritoriul festivalului.

De asemenea, la standul MAIB vor fi prezentate cele mai avantajoase oferte bancare şi cardul Mastercard Standard de la Moldova Agroindbank, un card de-al nostru, pentru ai noştri

Precizăm că la Ziua Naţională a Vinului vor participa 69 de producători de vinuri şi băuturi tari. Echipa Moldova Agroindbank este mândră să sprijine afacerile a 75 de clienţi - vinificatori din ţară, ale căror vinuri şi divinuri, galerii subterane şi vinării duc faima Republicii Moldova departe peste hotarele ei.

Sprijinim tradiţiile în vinificaţie.
Puterea stă în noi!

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.