Probabil tuturor ne sunt cunoscute situații cu apartamente reci și facturi fierbiți, la fel cum ne sunt cunoscute cazuri când stăm cu geamurile deschide întreg sesonul de încălzire pentru că e mult prea cald în casă. 

Cum facem să avem eficiență pe toate direcțiile – termică, ecologică și financiară? Centrala termică individuală e singura soluție viabilă?

Aflăm răspunsul la aceste întrebări, dar și altele marți, 8 octombrie, în cadrul celei de a șase ediție ON&OFF the Record. La discuție vor participa directorul general al Termoelectrica, Veaceslav Eni, antrprenorul Nicolae Dragan, care produce brichete și pelete la scară industrială, Simion Berzoi, UNDP Moldova, Business Development Officer GCL, reprezentanți ai societății civile și toți cei interesați de subiect.   

Evenimentul va avea loc la Barbar, str. M. Eminescu 56.

Accesul la eveniment este gratuit dar în baza unei înregistrări, care o puteți face AICI și a confirmării recepționate cu o zi înaintea evenimentului.

„ON&OFF the record” este organizat de Agora.md în parteneriat cu Youth Association ASIST. Acest eveniment este parte a proiectului "Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova" (MEDIA-M), finanțat de USAID, UK aid și implementat de Internews in Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!