Dacă vă place ceea ce facem, dar și munca zilnică a întregii redacții AGORA, deveniți patronul nostru. În acest fel, vom putea continua să criticăm și să analizăm, rămânând liberi și independenți. 

Toate episoadele de până acum pe găsiți pe Anchor.fm. La fel, ne puteți asculta pe iTunes și Google Podcast.


Iată momentele importante ale episodului:

3:39 - Cine sunt în kinder-surprize-urile listei de la PSRM pentru Consiliul Municipal Chișinău. Despre Ion Ceban, Vasile Chirtoca, mama lui Ion Ceban și restul
13:50 - Lista celor de la ACUM. Mulți necunoscuți, activiști de partid, foști candidați la Parlamentare și Andrei Năstase.
17:45 - Lista lui Dorin Chirtoacă pentru Consiliul Municipal - Herța, Cebanu și alții.
21:08 - Marea trandafirie în frunte cu Vladimir Cebotari și Veaceslav Nedelea care are Land Rover nu Range Rover. Sau poate invers.
23:59 - Lista unei echipe foarte tinere - Partidul Șor, sau cine este alături de bronzul lui Ilan Șor dintr-o locație necunoscută, dar știută de toți.
27:01 - Lista Partidului Nostru (a ui Renato Usatîi, mai precis). Cine se mai află după Ivan Diacov, fratele lui Dumitru Diacov.
28:58 - Echipa lui Victor Chironda - experți în energetică, specialiști în comunicare, arhitecți, toți, cu multe like-uri pe facebook.
32:47 - Diversitatea buletinului de vot pentru Alegerile la CMC - Lista PPEM, PUN, USB, PPR și alte partide unioniste, a căror listă s-ar putea actualiza treptat. Tot aici despre cum în lista unuia din ei se găsește contabila șefă a companiei fostului liberal Dîrda.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!