Podcastul „Bilet în Parlament”: Șampon și balsam 2 în 1. Află pe cine mai alegem când alegem primarul

Podcastul „Bilet în Parlament”: Șampon și balsam 2 în 1. Află pe cine mai alegem când alegem primarul

În perioada aceasta, toată lumea discută despre candidații la primărie. Doar ei fac între ei dezbateri și numai fețele lor ne zâmbesc și ne promit de toate de pe toate gardurile. Însă adesea uităm că ei aduc cu sine și oameni pe care lumea nu-i știe foarte bine, dar pe care urmează să-i voteze. Este vorba despre candidații în Consiliul Municipal Chișinău. Podcastul „Bilet în Parlament” a decis să se reprofileze în „Bilet în Primărie”, pentru această ediție, și să vă prezinte potențialii membri ai CMC din partea unor partide. La bază am luat un sondaj iData care prezentat posibilul tablou al viitorului CMC. Așadar, în ediția aceasta discutăm despre oamenii propuși de PSRM, ACUM, PL, PDM, P. Șor, PCRM și Forța Nouă (V. Chironda) cu mențiuni despre PUN, PPR și USB.

Dacă vă place ceea ce facem, dar și munca zilnică a întregii redacții AGORA, deveniți patronul nostru. În acest fel, vom putea continua să criticăm și să analizăm, rămânând liberi și independenți.

Toate episoadele de până acum pe găsiți pe Anchor.fm. La fel, ne puteți asculta pe iTunes și Google Podcast.

Publicitate

Iată momentele importante ale episodului:

3:39 - Cine sunt în kinder-surprize-urile listei de la PSRM pentru Consiliul Municipal Chișinău. Despre Ion Ceban, Vasile Chirtoca, mama lui Ion Ceban și restul 13:50 - Lista celor de la ACUM. Mulți necunoscuți, activiști de partid, foști candidați la Parlamentare și Andrei Năstase. 17:45 - Lista lui Dorin Chirtoacă pentru Consiliul Municipal - Herța, Cebanu și alții. 21:08 - Marea trandafirie în frunte cu Vladimir Cebotari și Veaceslav Nedelea care are Land Rover nu Range Rover. Sau poate invers. 23:59 - Lista unei echipe foarte tinere - Partidul Șor, sau cine este alături de bronzul lui Ilan Șor dintr-o locație necunoscută, dar știută de toți. 27:01 - Lista Partidului Nostru (a ui Renato Usatîi, mai precis). Cine se mai află după Ivan Diacov, fratele lui Dumitru Diacov. 28:58 - Echipa lui Victor Chironda - experți în energetică, specialiști în comunicare, arhitecți, toți, cu multe like-uri pe facebook. 32:47 - Diversitatea buletinului de vot pentru Alegerile la CMC - Lista PPEM, PUN, USB, PPR și alte partide unioniste, a căror listă s-ar putea actualiza treptat. Tot aici despre cum în lista unuia din ei se găsește contabila șefă a companiei fostului liberal Dîrda.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal