„Exprim sincere condoleanțe familiei șoferului ambulanței decedat tragic noaptea în accidentul de la Zgurița-Drochia, Banari Valeriu. Este al doilea caz în lanț, când un șofer beat criță se urcă la volan și conduce. Nu pot să cred că nimeni nu a încercat să-l oprească pe acel tânăr. Rezultat - tamponarea în viteză nebună a unei ambulanțe staționate, soldată cu un deces și 5 spitalizări, dintre care 3 sunt cadre medicale. Eu cred că trebuie înăsprite toate regulile și de primire a permisului auto, dar și sancționare pentru încălcarile comise. Beat la volan - retras permisul pe viață”, a scris Ala Nemerenco pe facebook.com.

Accidentul grav s-a produs vineri noaptea spre sâmbătă, între localitățile Chetrosu și Zgurița din raionul Drochia. Potrivit Poliției, ambulanța staționa pe acostament, deoarece s-a defectat, iar șoferul nu s-a isprăvit cu conducerea mașinei, a ieșit de pe contrasens și a tamponat frontal ambulanța. Șoferul venea din orașul Drochia și se îndrepta spre satul Zgurița. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!