Conform informațiilor din sursa citată, fata a dispărut la data de 15 septembrie. După ce părinții au depus o sesizare la poliție, oamenii s-au mobilizat în căutatrea copilei. Din nefericire, după trei săptămâni de căutări, copila a fost găsită moartă, într-un lac de acumulare.

Presa din Ucraina informează că fata ar fi urcat într-un taxi în ziua când a dispărut. Aceasta urma să se întâlnească cu moldoveanul de 39 de ani în centrul orașului. Copila ar fi decedat din cauza multiplelor lovituri de cuțit aplicate în regiunea gâtului. Arma rece a fost identificată de polițiști în apele aceluiași lac.

Poliția l-a reținut pe suspect. Acum, oamenii legii așteaptă rezultatele expertizelor pentru a constata dacă victima a fost sau nu violată sexual. Moldoveanul este cercetat pentru omor intenționat și riscă până la 15 ani de pușcărie.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!