Legendarul vodevil „Pălăria florentină” al lui Eugene Labiche este un nou spectacol al „Teatrului fără nume”, amuzant și plin de culoare, ce abundă de comicul savuros al situaţiilor, al moravurilor, trădărilor, dar, cum se cuvine unei comedii, în centrul ei se află povestea de amor dintre doi tineri.

Pentru bilete on-line - click aici.


Spectacolul-farsă prinde un contur deosebit avându-l antrenat în rolul titular pe excentricul Nicu Țărnă. În spectacol e prezentă și o orchestră cu lăutari adevărați datorită cărora nunta franțuzească se transformă într-o veritabilă nuntă moldovenească, cu toate rânduielile obligatorii.



„Pălăria florentină” pune un punct și o virgulă grațioase și plină de vervă, grație măiestriei actorilor „Teatrului Fără Nume”.  


#hailateatru și tu ca să împărtășești aceste emoții alături de noi!
Pentru bilete on-line - click aici.
Spectacolul începe la ora 19:00


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!