Succesul construit în timp al Glass Container Company, sprijinit de MAIB

Succesul construit în timp al Glass Container Company, sprijinit de MAIB

În calitate de fondator, acţionar şi instituţie financiară partener de dezvoltare, Moldova Agroindbank sprijină strategia de business a Glass Container Company (GCC). Banca susține una dintre cele mai mari companii producătoare de sticlă din țara noastră prin finanţare competitivă şi promovarea proiectelor de dezvoltare a companiei.

Fabrica exportă produse din sticlă în peste 30 de țări

Publicitate

Glass Container Company este unul dintre cei mai mari producători de articole de sticlă din regiune care exportă produsele sale în peste 30 de ţări din întreaga lume. Compania este dotată cu utilaj de producţie performant, recent fiind modernizată producerea şi lansat un nou cuptor cu o capacitate înaltă, proiect implementat din resurse creditare acordate de BERD şi BEI.

Capacitatea de producție crește grație susținerii

Prezent la ceremonia festivă, Preşedintele Moldova Agroindbank a apreciat eforturile depuse de angajaţi, de echipa de management şi de acţionari pentru implementarea proiectelor care propulsează compania spre un nivel de calitate superior, crescându-i capacitatea de producere, dimensiunile de dezvoltare şi valoarea ca brand.

„De-a lungul anilor Moldova Agroindbank a fost alături de Glass Container Company şi va continua să contribuie la creşterea succesului acestei companii importante pe plan naţional şi regional”, a subliniat Serghei Cebotari.

...

Oleg Baban, Preşedintele Comitetului de Conducere Glass Container Company: „Ne-am propus să reutilăm totalmente producerea: începând de la cuptor şi întreaga linie tehnologică cu echipament nou. Actualmente producem peste 200 de tipuri de sticle pentru 250 de clienţi din 30 de ţări, iar obiectivul nostru este să ne creştem capacităţile în continuare. Mulţumesc Moldova Agroindbank şi Western NIS Enterprise Fund pentru sprijinul acordat în implementarea acestui proiect”.

Eforturile angajaților, apreciate la justa valoare

„În primul rând, aş vrea să mulţumesc pentru eforturi angajaţilor companiei, care au contribuit la realizarea de astăzi. În al doilea rând, le mulţumesc şi mă închin în faţa clienţilor, fără de care nu ar exista compania. Vă mulţumesc pentru încredere, pentru că faceţi ca cererea să fie de două ori mai mare decât oferta şi sperăm să fiţi cu noi şi în continuare”, a declarat Vasile Tofan, reprezentant Western NIS Enterprise Fund.

...

Angela Sax, şefa Oficiului BERD în Republica Moldova, a apreciat eforturile depuse de Glass Container Company şi realizările obţinute. „Anul trecut BERD din nou a finanţat compania cu 7,5 mln euro, fortificându-ne astfel colaborarea şi susţinând dezvoltarea GCC, dar şi a economiei ţării, dat fiind importanţa Glass Container Company la nivel naţional şi regional”, a precizat şefa BERD.

Datorită modernizărilor tehnologice, Glass Container Company a obţinut un grad sporit de eficienţă energetică şi un randament mai înalt.

Glass Container Company a fost fondată în 1995, fiind o companie cheie în sectorul de producere a soluţiilor pentru ambalaje din sticlă. După reconstrucţie, compania are o capacitate de producere anuală de aproximativ 300 - 350 milioane butelii şi borcane. Moldova Agroindbank deţine 17,43% din acţiunile companiei.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal