„De-a lungul timpului au fost politicieni în această țară care au tolerat corupția, incompetența, impostura, nesimțirea, au tolerat lipsa de infrastructură, n-au făcut absolut nimic, iar când se întâmplă niște cazuri din aste, urcă pe suferința oamenilor, ceea ce este inacceptabil. Mă deranjează ipocrizia care domnește încă în politicul moldovenesc”, a declarat Andrei Năstase.

„De la 1 iunie până la 30 septembrie a acestui an, raport la aceeași perioadă a anului trecut, numărul de accidente a scăzut cu 5,4%. Nu e mult. Mi-aș fi dorit ca în R. Moldova să nu se producă accident și am făcut apel către toată lumea să fim responsabili”, a mai spus Năstase.

„Întrebați-l pe Dodon de ce, în condițiile în care a tolerat de-a lungul timpului corupția, incompetența, impostura, a tolerat ca în R. Moldova să nu se aducă investiții, astăzi urcă peste suferința unor oameni nevinovați?”, s-a referit Năstase la partenerul său de coaliție.

Declarațiile pot fi auzite de la minutul 33:


Citește și: Igor Dodon, nemulțumit de activitatea MAI în contextul accidentelor rutiere în lanț din ultimele zile

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!