În toată această perioadă, femeia se afla în stare extrem de gravă.

Institutul de Medicină Urgentă va organiza astăzi, 8 octombrie, un briefing de presă în care va oferi detalii despre acest caz.

Menționăm că, între timp, au fost externate două persoane internate în spital după ce au fost rănite în accidentul de pe bulevardul Alba Iulia. Totodată, alte șase victime ale accidentului rămân internate în spital, iar starea acestora prezintă anumite îmbunătățiri.

La momentul producerii accidentului, Svetlana Ungureanu era beată criță. Potrivit ministrei Sănătății, protecției Sociale și a Familiei, Ala Nemerenco, în urma expertizei medicale s-a constatat că femeia avea o alcoolemie de 2,15 g/l în sânge, adică cu mult peste limita admisă de lege. Ulterior, Centrul de medicină legală a stabilit o alcoolemie de 1,97 g/l în cazul Svetlanei Ungureanu.

Precizăm că, în urma accidentului, un bărbat a decedat pe loc. Acesta era pasager al mașinii.

În total, 25 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Starea victimelor accidentului de la Buiucani, la o săptămână după ce un Porsche a intrat într-un troleibuz

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!