Potrivit lui Igor Curov, decesul Svetlanei Ungureanu, cea care se afla la volanul Porsche-ului, a fost constatat la ora 10:25.

Diagnosticul final e extrem de complicat și lung: traumatism asociat grav prin traumatism abdominal închis, lezarea organelor interne, anemie post-hemoragică, traumatism cranio-cerebral, traumatism al aparatului locomotor”, a declarat Igor Curov, specificând că pacienta a fost internată din start în stare extrem de gravă în secția de Terapie Intensivă. 

„Faptul că ea a rămas în viață era o dinamică pozitivă, dar evoluția stării organismului ei nu era pozitivă. După așa un politraumatism, procesele n-au fost restabilite total. Cu așa un politraumatism nu se supraviețuiește”, a declarat șeful secției Anestezie și Terapie Intensivă, menționând că femeia a suportat două intervenții chirurgicale.

Reprezentanții Spitalului de Urgență din Chișinău au organizat un briefing de presă în care au oferit detalii despre cauzele decesului Svetlanei Ungureanu.

Amintim că bilanțul accidentului de pe bulevardul Alba Iulia din Chișinău a ajuns la doi morți. Șoferița din Porsche Cayenne, Svetlana Ungureanu, a decedat în această dimineață pe patul de spital, la opt zile după ce a cauzat accidentul.

Precizăm că, în urma accidentului, un bărbat a decedat pe loc. Acesta era pasager al mașinii.

În total, 25 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Șoferița care a provocat accidentul de la Buiucani a decedat la spital

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!