Candidatul PD la Primăria Chișinău, Vladimir Cebotari, a fost întrebat dacă procurorii au încercat să-l găsească pe Plahotniuc prin intermediul membrilor formațiunii.

„Nu pot să vă spun dacă au încercat sau nu, pentru că nu sunt în cunoștință de cauză. Dar eu încurajez procurorii să apeleze la alte mijloace de tehnică modernă, decât Facebook - e-mail, telefon mobil - și o să găsească răspunsuri. Asta dacă intențiile lor sunt adevărate”, a spus Cebotari.

Amintim că, pe 8 octombrie, PA a anunțat că fostul lider al democraților, Vlad Plahotniuc, are calitate de bănuit în săvârșirea infracțiunii de spălare a banilor în proporții deosebit de mari, anunță Procuratura Anticorupție (PA). Mai mult, procurorii i-au trimis acestuia și o citație publică și recunosc că nu pot să dea de Plahotniuc pe altă cale. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!