În total, vor fi tipărite peste 7,8 mln buletine de vot, dintre care 6,104 mln în limba română și peste 1,688 mln în limba rusă. Lungimea buletinelor de vot diferă, în funcție de numărul de candidați înscriși în buletin.

Buletinele de culoare roz, pentru funcția de primar se vor tipări în număr de 2,194 milioane.  Din acestea 1,76 milioane vor fi în limba română și 432 mii în rusă. Același număr de buletine vor fi tipărite pentru funcția de consilier de nivelul I. Culoarea lor va fi gri afumat.

Pentru funcția de consilier raional și municipal se vor tipări 2,6 milioane de buletine de vot dintre care 2,12 milioane în limba română și 550 mii în rusăși vor avea culoare bej.

Buletinele de culoare violetă vor fi tipărite pentru funcția de primar general al municipiului  Chișinău și primar al municipiului Bălți  și vor fi în număr de 740 de mii. 

Valoarea totală a tirajului de buletine de vot pentru alegerile locale generale este de peste 3,6 milioane de lei.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!