„Iubim locuri. Iubim gusturi și arome. Dar... întâi de toate, căutăm argumente… Astfel începe vocea de după cadru, masculină, mieroasă și plăcută să ne ademenească în subiectul videoului, în timp ce ni se înfățișează un cadru comun dintr-un restaurant. Accentul este pe tendința continuă a fiecăruia din noi de a pune totul „sub lupă”, la îndoială, spre verificare, de a activa criticul din noi.

Apoi apare personajul cheie… acțiunea căruia te invităm să o urmărești. Criticul culinar. 

Este de fapt un spot publicitar autohton, gândit creativ și plăcut de vizionat. Detașat de tendința comercială și care se încadrează armonios în categoria videourilor cu mesaj social și emoție. Format din mai multe scene, amintește de filmele cu motiv gastronomic, când criticul culinar este decizia supremă și cel mai de temut vizitator pentru restauratori. 

Dar, până și cel mai dur critic este de o sensibilitate rară atunci când descoperă adevăratul gust.  

Totodată este o schiță despre amintiri care  ne leagă de „acasă”. Cele pe care le răscolești printr-un „deja vu”, trezit de simțurile olfactive și care-ți aduc bucuria veritabilă. 

Un spot publicitar despre gusturi ce rezistă în timp. Vizionare plăcută!”, ne urează cei de la Nivalli.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.