Cine poate afirma cu încredere, că banca ce deservește compania lui este cea mai bună opțiune? În comparație cu ce?

EuroCreditBank a făcut un pas extraordinar către potențialii clienți, oferind posibilitatea de testare a serviciilor bancare ale acesteia în condiții extrem de favorabile pentru clienți. Pentru persoanele juridice, se propune atât deschiderea conturilor curente, cât și deservirea acestora, până la 31 decembrie 2020 - GRATUIT. Promoția TEST DRIVE EUROCREDITBANK e deschisă până la sfârșitul anului pentru toate companiile care vor deschide măcar un cont curent la BC „EuroCreditBank” S.A., fiind oferit accesul + gestionarea serviciului de acces al contului bancar la distanță GRATUIT pînă la finele anului 2020.

Pentru o mare parte din tarifele bancare „standard” cu care companiile sunt deja obișnuite, EuroCreditBank vine cu o diferențiere esențială, comparativ cu alte bănci comerciale. În tabelul de mai jos prezentăm cele mai solicitate servicii de către persoanele juridice.

Pentru un contabil sau, în special, pentru un director financiar, nu va fi dificil să calculeze economiile reale ale cheltuielilor pentru deservirea bancară a companiei pentru un an. Fără îndoială, aici comentariile sunt de prisos.

În același timp, inițiatorii proiectului menționează că avantajul economisirii mijloacelor financiare achitate pentru serviciile bancare este doar unul dintre motivele pentru a participa la TEST DRIVE EUROCREDITBANK La fel de important este să te convingi personal că nivelul serviciilor la EuroCreditBank semnificativ diferă de ceea ce obțin clienții în multe alte instituții bancare.

„Vă propunem să testați ceea ce considerăm fundamental în activitatea noastră – calitatea serviciilor oferite de EuroCreditBank”, opinează Oleg Holban, președintele Comitetului de Conducere al Băncii. – Oferta noastră este adresată, în special, managerilor întreprinderilor mici și mijlocii. După „Test Drive”, cu siguranță, le vom oferi programe de cooperare reciproc avantajoase pentru viitor, inclusiv cele de creditare.”

La TEST DRIVE EUROCREDITBANK poți să te înscrii în perioada 3 septembrie 2019 – 31 decembrie 2019. Testează o bancă în dezvoltare dinamică și orientată spre clienți! 

Informații suplimentare despre condițiile de participare la program oferim la numerele de telefon: (373 22) 500-200, precum și pe site-ul băncii.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.