„Svetlana Ungureanu a decedat, dar unde sunt cei care au protejat-o ani la rând? Și de ce un om și-a găsit sfârșitul în proiectele europene ale subsemnatului?”, se întreabă liberalul, care mai vrea încă o dată să conducă Chișinăul.

Politicianul se întreabă „cine i-a permis” șoferiței, care avea la activ mai multe contravenții, să „facă toate acestea”.

„Până atunci va rog să-mi răspundeți la o întrebare: de ce subsemnatul, care este învinovățit de toate relele de pe lume, am făcut și stradă Alba Iulia, am adus și troleibuzul (din cei 260), în care s-a lovit Svetlana, și de ce un sistem putred și ticălos, au făcut posibil că ea să conducă, repetat, beată la volan, să aibă din nou permis, și să-și găsească sfârșitul în proiectele subsemnatului? Pentru asta cine este de vină?!”, se întreabă Chirtoacă.


Amintim că bilanțul accidentului de pe bulevardul Alba Iulia din Chișinău a ajuns la doi morți. Șoferița din Porsche Cayenne, Svetlana Ungureanu, a decedat în această dimineață pe patul de spital, la opt zile după ce a cauzat accidentul.

Precizăm că, în urma accidentului, un bărbat a decedat pe loc. Acesta era pasager al mașinii.

În total, 25 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!