UPDATE 13:14 Potrivit Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, accidentului i-a fost atribuit codul roșu de urgență, iar pentru transportarea răniților au intervenit șapte ambulanțe. Totodată, la fața locului 19 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„7 persoane au fost transportate la Spitalul Raional Sângerei și 12 persoane la Spitalul Raional Telenești”, spune instituția, menționând că în accident nu au fost implicați minori și nimeni nu a decedat.

Știrea inițială:

Oamenii legii au stabilit că un localnic de 63 de ani, aflat la volanul mașinii Mercedes ML, a făcut manevra de întoarcere într-un loc interzis, unde este prezentă linia continuă.

Drept urmare, a fost tamponat lateral dreapta de un microbuz Mercedes Sprinter, condus de un șofer din Fălești, în vârstă de 57 de ani, care transporta persoane la muncă în raionul Strășeni.

În urma impactului, 16 pasageri din microbuz au fost transportați la spitalele raionale din Telenești și Sângerei cu diferite leziuni corporale.Identitatea răniților nu este stabilită deocamdată.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!