Roșca le-a solicitat procurorilor să amâne audierile peste trei săptămâni, astfel ca fostul lider al democraților să se prezinte personal, scrie Publika.md.

Informația despre vizita la PA a fost confirmată de Roșca pentru AGORA. Acesta a declarat că a avut o discuție cu Plahotniuc, însă nu a confirmat dacă acesta se va prezenta personal în fața procurorilor. Roșca a mai precizat că nu cunoaște încă mai multe detalii din dosar.


Fostul lider al democraților, Vlad Plahotniuc, are calitate de bănuit în săvârșirea infracțiunii de spălare a banilor în proporții deosebit de mari. Anunțul a fost dat de Procuratura Anticorupție (PA), pe 8 octombrie. Mai mult, procurorii i-au trimis acestuia și o citație publică și recunosc că nu pot să dea de Plahotniuc pe altă cale. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!